Blog Award

Janne Helen har sendt meg en blog award , godt mulig for å hjelpe meg å poste innhold på bloggen min ;) Takker for muligheten, og som ledd i denne awarden så skal jeg skrive 7 mer eller mindre spennende fakta om meg selv.

- Jeg  konstant rastløs.

- Liker stort sett ikke fisk, reker, krabbe, hummer, sjøku eller noe annet jeg rissikerer å kolidere med på svømmetur. Selv om jeg i det siste har blitt ovservert spisende på både laks og ørret.

- Er nok smått avhengig av sosiale medier, typ FB, MSN, twitter, G-chat, blogger osv. Det hadde du nok ikke tippa, tenker jeg!

- Har altfor mye fantasi, som resulterer i at jeg ikke tør se filmer som nærmer seg skrekk-kategorien, dagdrømmer utrolig mye og at sci-fi/fantasy er min foretrukne filmsjanger.

- Politisk engasjert.

- Favoritt-»drinken» min er solbærte m/sukker og Vikingfjord vodka.

- Misunnelig på folk som er flinke med kamera og bildemotiv.

Så da sender jeg Blog Award videre til Marthe Camilla Kristin Anne og Ella. Gleder meg til å se hva de har å komme opp med :) Det skulle egentlig være 7 stykker her, men jeg kom ikke på flere i farta.

Ein tanke om “Blog Award

  1. Haha, fan av web 2.0 altså? Fikk meg en liten overraskelse der ;) Jeg har også for mye fantasi til å se skrekkfilmer. Kan aldri se sånne filmer hvis jeg skal sove alene etterpå :p

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>