Min nye blogg

Da er min nye blogg offisielt åpnet.

Velkommen skal du være! Forhåpentligvis kommer du til å synes at jeg skriver noen spennende ting her. Er du ikke av typen som sjekker faste sider hver dag, kan du se under fanen «Følg meg» og lese om RSS. Dette er en tjeneste som forteller deg når jeg har oppdatert siden min. Ingen grunn til å kaste bort tid på å sjekke en blogg som ikke har nytt innhold.

Apropos innhold; jeg satser på å blande «seriøse» innlegg med personlige innlegg. Så alt fra musikk og humor til samfunn, filosofi og sosiale medier blir å finne her.

Dersom du lurer på hva du kan forvente her, har jeg skrevet litt om meg selv på siden «Om meg».

Kom gjerne med ris, ros, tips, kommentarer og idèer, de blir alle mottatt med takk.

Mvh
Torgeir Ølnes

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>