Reunion

Jeg tror tiåret vi har bak oss vil bli sett på som starten på en periode der vi ser mer og mer bort ifra landegrenser. Jeg håper det neste tiåret vil bli en periode der vi i mindre grad forbinder «identitet» med »nasjonalitet». Jeg vet at det finnes mennesker som i aller høyeste grad tenker sånn allerede. Eric Whitacre er en slik person. Han har nemmelig gjort dette:

Selv om dette ikke er den første videoen i slik stil, er det én av de bedre. Noen som har brukt det samme mediet/metoden til å promotere seg selv, er en Japansk gruppe med sangen «Hibi no Neiro» (Tone of everyday). Et stykke behagelig visuelt kunstverk:

Jeg tror at årene 2010 til 2020 vil tilhøre de som finner nye måter å binde verdens individer sammen på. Som finner nye måter å samarbeide på, tross lokalisering, språk, interesser, kulturer og vaner. Evnen til å  planlegge resultat man ikke fullt ut kan styre veien til, er en evne som kommer mer og mer til syne når «vi» ikke lenger er begrenset av tekniske hjelpemidler. Viva la Sosiale Media!

De som laget videoen under, har skjønt noe som mange andre ikke har gjort. Og fått til å vise det på en veldig fin måte.

Stand By Me | Playing For Change | Song Around The World from Concord Music Group on Vimeo.

Igjen en stor takk til NRKBeta for tipset til videoen øverst i posten.

Ein tanke om “Reunion

  1. Stilige videoer, interessante tanker og gode budskap rett og slett! :) Tipper han som sa «internett blir en flopp» har måttet svelge et par kameler og gremmer seg nå. Det er jo mye takket være nettet det er enklere å spre og oppmerksomgjøre slike budskap :)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>